רשימת רכיבים
- 1 חבילת גזרים – קלופים ושלמים
- 2 כפות סילאן
- 1 כף רוטב סויה
- 2 כפות שמן זית
- שן ג'ינג'ר טרי
- מעט שומשום קלוי
- מעט קצח
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הגזרים עד לריכוך בסיר עם מעט מים ומעט מלח (אפשרות נוספת – מכניסים לתנור על תבנית אפייה עם נייר כסף, בחום של 130 מעלות – עד לריכוך)
- מערבבים בקערה סילאן, רוטב סויה ושמן זית
- קוצצים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות ומוסיפים למרינדה
- מסדרים את הגזרים במגש אפיה ומברישים היטב במרינדה
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 10-15 דקות
- מומלץ: באמצע האפייה להבריש שוב את הגזרים לקבלת גוון צלוי
הגשה:
מברישים שוב את הגזרים ומפזרים שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור.
בתאבון!
מתכון: גזרים צלויים במרינדת ג'ינג'ר וסילאן, בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום
מתכוני בריאות באתר ליב: מגוון מתכונים בריאים, עשירים בטעמים וניחוחות מפתים, עשרות מתכונים מובחרים מחכים לכם באתר של רשת מסעדות ליב!